maanantai 20. helmikuuta 2017

Väärin rukoiltu? Vasemmisto kävi Melanie Trumpin kimppuun, koska presidentinrouva rukoili Isä Meidän -rukouksen julkisesti


Melanie Trump. Kuva: Marc Nozell, Creative Commons (CC BY 2.0).

Joel Kontinen

Moni vihaa Donald Trumpia. Joskus viha yltyy aivan käsittämättömäksi.

Presidentti Trump näyttää olevan ääriliberaaleille liikaa. Hän on Ronald Reaganin tavoin kieltänyt rahoituksen järjestöiltä, jotka tarjoavat abortteja ulkomailla, ja seisoo Israelin rinnalla.

Äskettäin presidentinrouva Melanie Trump rukoili Isä Meidän -rukouksen kampanjakokouksessa.

Presidentin kannattajat olivat hyvillään siitä, että joku uskalsi rukoilla ääneen, mutta ääriliberaaleille se oli kauhistus. He kävivät Twitterissä rouva Trumpin kimppuun ja arvostelivat hänen korostustaan ja ylipäätään tapaa käyttää kristillistä rukousta julkisuudessa.

USA:ssa ei kukaan ole vuosikausiin uskaltanut rukoilla kristinuskon Jumalaa näin avoimesti poliittisessa joukkokokouksessa.

Kristinuskon puolustamisella on hintansa.

Voisiko vasemmiston vihan todellinen kohde olla Kristus?

Kristofobinen maailma ei halua kuulla kristinuskon vastausta perimmäisiin kysymyksiin ja haluaa sensuroida pienimmänkin viittauksen Vapahtajaamme aina, kun se on mahdollista.

Meillä Suomessa suvaitsevaisto haluaa tasa-arvon nimissä häivyttää liki kaiken, mikä liittyy kristinuskoon – tai ainakin määritellä sen uudestaan, niin kuin homoagendassa näkyy.

Orwellimaista kieltä viljelevät arvoliberaalit eivät halua kuulla luomisesta, nähdä ristiä, kuulla suvivirttä tai edes sietää päiväkodin rukouksia.

Näyttää siltä, että länsimaissa monet häpeävät kristillisiä juuriaan ja haluaisivat uskoa mitä tahansa paitsi Raamatun ilmoittamaa Jeesusta Kristusta, vaikka monesti tällaiset uskomukset ovat kaikkea muuta kuin loogisia.


Lähde:

Fox News. 2017. Melania Trump attacked for reciting 'The Lord's Prayer' at campaign rally. (19.2.).