keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Kaikkein onnellisimmat vaimot USA:ssa pitävät itseään konservatiivina kristittyinä


Assyrialainen pariskunta. Kuva: Eddy Van 3000. CC BY-SA 2.0.


Joel Kontinen


Tuoko kristinusko onnen?

Äskettäin kaksi lehteä kertoivat tämän. New York Times, "aiheutti vihan lumivyöryn" sen jälkeen, kun se oli julkaissut perhetutkimuksen instituutin ja Wheatley Institution raportin, jossa todettiin, että "kaikista amerikkalaisista vaimoista onnellisimmat pitävät itseään konservatiivisina kristittyinä".

New York Times kannattanee liberaalisia ilmiöitä, joten ei ole ihme, että tämä saa vihan lumivyöryn puhkeamaan.

Se tuo Raamatun ilmoituksen julki.

Toinen puhetorvi sanoo näin. ”Sosiologi Nicholas Wolfinger Utahin yliopistosta perheopintojen instituutissa”…huomasi yllättäen, että amerikkalaiset, jotka olivat harrastaneet seksiä vain puolisoidensa kanssa, olivat ylivoimaisesti todennäköisimmin ilmoittaneet, että heidän avioliittonsa oli ”erittäin onnellinen”. Sitä vastoin naiset, joiden elämässä oli 6–10 seksikumppania, ilmoittivat pienimmät numerot avio-onnellisuudesta (kolmetoista prosenttiyksikköä alempi kuin naisilla, jotka olivat ilmoittaneet vain yhden kumppanin.) Sama osoittautui todeksi miehillä, jotka ilmoittivat myös matalammasta avioliittotyytyväisyydestä, jos heillä oli ollut enemmän kuin yksi kumppani, vaikka heidän tyytyväisyytensä ei pudonnut niin matalalle tasolle kuin naisilla.”

Näin kertoi The Atlantic.


Kristinusko
on päässyt yllättäviin uutisiin viime aikoina. Äskettäin USA:ssa tapetun miehen veli antoi anteeksi murhaajalle.

Lähde:

Van Maren. Jonathon. 2019. Leftists outraged over evidence that happiest wives in US are religious conservatives. Life Site News (8.10.).