perjantai 19. huhtikuuta 2013

Dinosaurusten luista löytyi radiohiiltä - evolutionistit sensuroivat löydönTutkijat löysivät dinosauruksen luista hiili-14:ää.
Joel Kontinen

Tutkijat löysivät dinosauruksen luista radiohiiltä eli hiili-14:ää. Vuosimiljooniin uskoville evolutionisteille tämä saattaa olla järkytys, koska se tarkoittaa käytännössä, että dinosaurukset eivät voi olla kymmeniä miljoonia vuosia vanhoja.

Hiili-14:n puoliintumisaika on 5 730 vuotta. Jos fossiili on 100 000 vuotta vanha tai vanhempi, siinä ei pitäisi olla lainkaan hiili-14:ää.

Dinosauruksen luusta on aiemmin löytynyt pehmeitä kudoksia ja kollageenia. Tämä on saanut jotkut tutkijat epäilemään hirmuliskojen oletettua ikää. Lisäksi tutkijat julkaisivat viime elokuussa yllättävän löydön: dinosaurusten luusta löytyi radiohiiltä.

Saksalainen fyysikko tohtori Thomas Seiler kollegoineen julkaisi tutkimustuloksensa Singaporessa elokuussa 2012 pidetyssä Länsi-tyynenmeren geofyysikkojen kokouksessa. He löysivät radiohiiltä kahdeksasta eri dinosauruksesta, jotka oli kaivettu esiin Teksasista, Alaskasta, Coloradosta ja Montanasta.

Tutkijat käsittelivät näytteitä äärimmäisen varovaisesti estääkseen kontaminaation eli myöhemmältä ajalta peräisin olevan radiohiilen pääsyn dinosauruksen luuhun. He päättelivät, että dinosaurukset eivät voineet olla kuin korkeintaan 22 000 – 39 000 vuotta vanhoja. Arvio perustuu nykyiseen hiili-14:n ja hiili-12:n suhteeseen, joka ei ota huomioon Nooan ajan vedenpaisumuksen vaikutusta.

Vedenpaisumus upotti valtavat määrät hiiltä valtameriin, ja sen seurauksena hiili-14/hiili-12 –suhde muuttui oleellisesti.

Konferenssin järjestäjät eivät voineet hyväksyä tutkimustuloksia. He poistivat tohtori Seilerin ja kollegoiden abstraktin konferenssidokumenteista.

Tieteen ei pitäisi toimia näin, mutta monelle evoluutio ja vuosimiljoonat ovat niin pyhä asia, että he puolustavat niitä sensuroimalla kaiken kritiikin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun dinosaurusten luusta löytyi radiohiiltä.

Lähde:

Dinosaur bones Carbon-14 dated to less than 40,000 years
New Geology.us