torstai 15. joulukuuta 2016

Lisää ihmettelemistä evolutionisteille: Dinosaurusten esi-isät elivät yhtä aikaa dinosaurusten kanssa

Dinojen esi-isä? Kuva: Nobu Tamura, Creative Commons (CC BY-SA 3.0).Joel Kontinen

Evolutionistit uskovat, että dinosaurukset kehittyivät dinojen kaltaisista eläimistä, mutta äskettäin Current Biology julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan nämä oletetut esi-isät elivät yhtä aikaa hirmuliskojen kanssa.

Tutkijat kaivoivat Brasiliasta esiin Ixalerpeton -nimisen liskon ”230 miljoonaa vuotta” vanhasta kerrostumasta. He löysivät siinä myös ison sauropodin.

Sauropodit olivat suurimpia koskaan eläneitä maaeläimiä ja saattoivat kasvaa 40 metrin pituisiksi.

Oppikirjojen selostus kehitysopista ei ole aikoihin vastannut todellisuutta. Fossiilit eivät piittaa evolutionistien luokitteluista, vaan esimerkiksi oletetut jälkeläiset (linnut) ovat toisinaan vanhempia tai yhtä vanhoja kuin niiden esi-isät (dinosaurukset).

Nature tiesi kertoa jo vuonna 2005, että ainakin ankka, kana ja jotkin lentokyvyttömät linnut elivät samaan aikaan dinosaurusten kanssa, ja pari vuotta sitten PLoS ONE raportoi dinosauruksesta, joka oli syönyt linnun.

Myös monet nisäkkäät elivät dinosaurusten kaudella.

Lääketieteen tohtori Carl Werner on selvittänyt, että ainakin 432 nisäkäslajia ja esimerkiksi ankat, flamingot ja papukaijat elivät samaan aikaan dinojen kanssa.

Liskoja, lintuja, dinosauruksia ja nisäkkäitä on myös löydetty samasta joukkohaudasta.

Lähde:

Phys.org. 2016. Dinosaurs' rise was 'more gradual,' new fossil evidence suggests (10.11.).