maanantai 3. syyskuuta 2007

Charles Darwinille yllättävä syntymäpäivälahja


Joel Kontinen

Hollywood on viime vuosina suosinut darvinistista käsitystä elämän alkuperästä, mutta tähän on tulossa yllättävä muutos. Darwinin syntymäpäivänä 12. helmikuuta 2008 julkaistaan dokumenttifilmi, joka paljastaa darvinististen tieteenharjoittajien todelliset kasvot. Walt Ruloffin tuottama elokuva Expelled: No Intelligence Allowed, jonka pääosassa esiintyy Ben Stein, perustuu kahden vuoden tutkimustyöhön. Filmi osoittaa, miten darvinistit ovat häikäilemättömästi tukahduttaneet kaiken vastustuksen ja näin käytännössä estäneet tieteen kehitystä. Evoluutiota on puolustettu hyvin dogmaattisesti. Evoluution puolestapuhujat ovat käyttäneet menetelmiä, joita voitaneen verrata noitavainoiksi tai inkvisitioksi. Hyvä esimerkki tästä on Guillermo Gonzalesin tapaus .

Toisin sanoen älykkyys ei ole mahtunut darvinistiseen paradigmaan, jonka mukaan suunnittelua ei voi olla olemassa.

Darvinistit ovat jo tuohtuneet, että Hollywood uskaltaa vastustaa heidän monopoliaan, mutta onkin jo aika, että myös evolutionismin nurja puoli tuodaan päivänvaloon.
Lähde:

Crowther, Robert. 2007. New Ben Stein Flick, Expelled, Blows the Whistle on the Darwinist Inquisition. http://www.evolutionnews.org/2007/08/new_ben_stein_flick_expelled_b.html#more