torstai 13. marraskuuta 2014

Homoliitot: videopapit lipsuivat kaidalta tieltä


Jeesus vahvisti sen, mitä Genesis kertoo avioliitosta: sen tulisi olla yhden miehen ja yhden naisen elinikäinen liitto.


Joel Kontinen

Mitä arkkipiispa edellä, sitä papit perässä. Joukko luterilaisia pappeja julkaisi äskettäin musiikkivideon, jolla he ilmaisivat hyväksyvänsä homoliitot.

Vaikka moni on vilautellut tasa-arvokorttia, on hyvä muistaa, että esimerkiksi USA:ssa monet konservatiiviset mustat kaihtavat tällaista rinnastusta. Toisin kuin seksuaalista suuntautumista, ihonväriä ei juuri voi muuttaa.

Vuonna 1977 Risti ja linkkuveitsi -kirjastaan tunnettu pastori David Wilkerson luonnehti homoseksuaalien hyväksymistä paholaisten opiksi. Hän ennusti, että tulee vielä aika, jolloin Jumala puhdistaa seurakunnasta homosynnin harjoittajat.

Apostoli Paavali käytti homoseksuaaleista sanaa arsenokoitai (’miesten kanssa makaavat miehet’, 1. Kor. 6:9) ja sanoi, että he eivät pääse Jumalan valtakuntaan, elleivät tee parannusta synnistään:

Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet.”

Niin Vanhassa kuin Uudessakin testamentissa on useita kohtia, joista käy selvästi ilmi Raamatun kanta homoseksuaalisuuteen.

Mitähän niistä arkkipiispat (Tutu ja Mäkinen) ja papit eivät ymmärrä?

Syntiä ei voi siunata orwellilaisella kielipelillä. Jesaja sanoi: ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi.” (Jes. 5:20.)Lähde:

Wilkerson, David. 1977. The Coming Purge: The Homosexual Church Will Be Cast Out. World Challenge (27.4.).