maanantai 3. marraskuuta 2014

Usko ja tiede: Hienot biologiset järjestelmät eivät synny sattumalta

Joel Kontinen

Hienot järjestelmät eivät synny sattumalta. Vaikka suurta ääntä naturalistisesta /materialistisesta ideologiastaan pitävät skeptikot eivät yleensä suhtaudu Raamattuun vakavasti, tiede ei olisi edes mahdollista ilman juutalais-kristillistä maailmankuvaa, jossa maailmankaikkeuden takana on järjellinen, kaikkivaltias Luoja.

Ensi lauantaina (8.11.) uskon ja tieteen suhteesta kiinnostuneille on tiedossa rautaisannos tietoa Lohjalla järjestettävässä Usko ja tiede -tapahtumassa. Aiheina on mm. informaation rakenne, kristillinen maailmankuva, evoluutio, DNA ja elämän alkuperä, tieteen ja tutkimuksen rajat sekä Miten dinosaurukset, vedenpaisumus, jääkausi ja luolaihmiset sopivat Raamattuun?

Tapahtumassa tieteen ja uskon suhdetta valottavat LL Pekka Reinikainen, FT Martin Stenberg, FM Pauli Ojala, FT Lennart Saari, FT Vesa Palonen ja kirurgi Mikko Tuuliranta.

Länsi-Uudenmaan Kristillisessä Keskuksessa järjestettävä Usko ja tiede -tapahtuma alkaa kello 9.30 ja kestää 18:30:een saakka. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Voit katsoa päivän ohjelman täältä.