perjantai 4. heinäkuuta 2008

Milloin laji ei olekaan laji?Answers in Genesiksen luomismuseossa on nyt nähtävänä fossiilien lisäksi myös eläviä eläimiä.

Joel Kontinen

Monet evoluution kannattajat uskovat luomisesta asioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Klassinen esimerkki on lajien muuttuminen/ muuttumattomuus. Ongelma syntyy etenkin siitä, että evolutionistit sekoittavat 1. Mooseksen kirjan sanan laji biologian käsitteeseen laji. Esimerkiksi englannin kielessä tällaista sekaannusta ei pääse aivan niin herkästi syntymään, koska Genesiksen laji on kind ja biologian laji on species.

Kreationistit käyttävät lajeista nimitystä baramin, joka tulee heprean sanoista bara (luotu) ja min (laji). Niinpä esimerkiksi koiraeläimet (susi, kojootti, dingo, koira) muodostavat oman lajinsa.

Nooan ei siis tarvinnut ottaa arkkiin kuin kaksi koiraeläintä suuren koiralauman asemesta.

Answers in Genesis avasi toukokuussa 2007 luomismuseon. Evolutionistit yrittivät estää museon perustamisen ja jopa häiritsivät sen avajaisia, mutta tästä huolimatta museoon on tähän mennessä tutustunut yli 400 000 kävijää. Hiljattain museon yhteyteen avatussa eläintarhassa on mm. seepran ja aasin vasa (zonkey= zebra + donkey) sekä seepran ja hevosen jälkeläinen (zorse= zebra+ horse). Katso kuvat tästä.

Jumalan luoma eläinkunta on ihmeellisempi kuin kuvittelimmekaan.

Lue lisää AiG:n museosta tästä.


Lähde:

http://blogs.answersingenesis.org/museum/2008/06/12/zonkey-zorse-and-camel-arrive/