maanantai 29. joulukuuta 2014

DNA ja elämän synty: viesti ei synny sattumaltaViesti edellyttää aina lähettäjää. Tämäkään kirjoitus ei ole syntynyt itsekseen vuosimiljoonien saatossa.
Joel Kontinen


Evolutionistit käyttävät veronmaksajien rahoja surutta etsiessään viestejä älykkäästä elämästä ja elämän synnystä muualla universumissa. Jos he löytäisivät vaikka kuinka pienen viestin tahansa, he pomppisivat riemusta.

Etsintä ei ole tuottanut tulosta.

Viesti edellyttää aina lähettäjää. Edes metsästä löytynyt kaiverrus ei ole voinut syntyä sattumalta. Mielikuvitusolento ei myöskään ole voinut saada sitä aikaan. Viestin lähettäjä tuntee ainakin joitakin latinalaisten aakkosten kirjaimia ja melko yleismaailmallisen sydämeen liitetyn symboliikan.

Me ja muut elävät olennot olemme täynnä merkkejä suunnittelusta, vaikka skeptikot eivät haluakaan uskoa sitä, mitä he omin silmin näkevät. Parhain esimerkki lienee DNA.

DNA sisältää elämän rakennusohjeet. Se on tihein mahdollinen tietopankki, jossa neljällä kirjaimella voidaan muodostaa kolmikirjaimisia sanoja.

Tietojärjestelmään kuuluu myös oikoluku ja automaattinen korjaus.

Microsoftin perustaja Bill Gates on todennut: ”DNA on kuin tietokoneohjelma, mutta paljon monimutkaisempi kuin mitä me pystymme tekemään.”

Monet myöntävät, että elämä ei voi syntyä sattumalta, ja jotkut ovat spekuloineet, että avaruusolentojen on täytynyt jättää oma puumerkkinsä maapallon elämään – DNA-koodin.

Tämä on silkkaa toiveajattelua. Naturalismin nimeen vannovat raamattuskeptikot ainoastaan työntävät ratkaisua kauemmaksi ulkoavaruuteen, koska myös avaruusolioiden on täytynyt syntyä jossain.

Meillä ei ole mitään todisteita siitä, että pienet vihreät pienet pystyisivät luomaan elämää – eikä edes siitä, että heitä on olemassa. He taitavat Mörri Möykyn ja apinaihmisten tavoin olla pelkkiä satuolentoja.