torstai 25. kesäkuuta 2015

Charlestonin kirkkosurmaaja Dylann Roof oli omaksunut darvinistisen rotukäsityksen


Emanuel African Methodist Episcopal (AME) Church. Kuva: Cal Sr, Creative Commons. Dylann Roof ampui kirkossa yhdeksän seurakuntalaista, jotka olivat kokoontuneet raamattupiiriin.Joel Kontinen

Charlestonin kirkkosurmaajan taustasta on tullut ilmi uusia piirteitä. Netistä on löytynyt manifesti, jota hänen arvellaan muokanneen viimeksi vähän ennen iskuaan.

Toisin kuin esimerkiksi Jokelan surmista tuttu Pekka-Eric Auvinen tai Norjan joukkosurmaaja Anders Behring Breivik, Roof ei mainitse Darwinia tai evoluutiota, mutta hänen ajattelunsa on silti darvinismin kyllästämä.

Roof esimerkiksi sanoo, että hevonen ja aasi voivat saada jälkeläiseksi muulin, mutta ne ovat silti eri eläimiä. Hänen mukaansa valkoiset voivat saada jälkeläisiä muiden rotujen edustajien kanssa, mutta tämä ei tee meistä samaa rotua.

Rasismi kukoistaa darvinistisessa ympäristössä.

Teoksessaan The Descent of Man (1871) Charles Darwin teki eron sivistyneiden rotujen ja villien rotujen välillä, ja siitä lähtien evolutionistit ovat lainailleet hänen ajatteluaan:

· Vuoden 1925 Daytonan apinaoikeudenkäynnissä syytetyn penkillä istui sijaisopettaja John Scopes, joka käytti biologian tunneilla Hunterin Civil Biology -kirjaa. Teos tiesi kertoa, että ihmisrotuja oli viisi: etiopialaiset eli neekerit, malaijit eli ruskeaihoiset, Amerikan intiaanit, mongolit ja kaukasialaiset eli Amerikan ja Euroopan vaaleaihoiset, jotka ovat kehittynein rotu.

· DNA:n rakenteen keksijänä kunnostautunut nobelisti James Watson herätti kohua Isossa-Britanniassa väittämällä, että afrikkalaiset eivät ole yhtä kehittyneitä kuin eurooppalaiset.

· Pari vuotta sitten Italian senaatin varapuhemies Roberto Calderoli nimitti maan maahanmuuttoministeriä Cecile Kyengeä orangiksi tämän tumman ihonvärin vuoksi.

Raamatun mukaan kaikki ihmiset ovat sukua toisilleen. On vain yksi aadamilainen rotu.

Ihonväristä riippumatta kaikki ovat syntisiä ja voivat saada armahduksen vain ja yksinomaan tunnustamalla oman tilansa ja kääntymällä Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen puoleen.

Lähde:

The Last Rhodesian.