perjantai 7. lokakuuta 2016

Tuomioistuin määräsi korvauksia darvinistien syrjimälle tiedemiehelle

Triceratops. Kuva: Tom Parker, Creative Commons (CC BY-SA 3.0).
Joel Kontinen


Mikroskooppiasiantuntija Mark Armitage joutui kantapään kautta kokemaan sen, mitä Ben Stein osoitti dokumentissaan Expelled: No Intelligence Allowed eli sen, että darvinistit syrjivät ja vainoavat toisinajattelijoita.

Työskennellessään California State University – Northridgessa mikroskooppiasiantuntijana Armitage löysi pehmeitä kudoksia triceratopsin sarvesta.

Tutkiessaan sarvea elektronimikroskoopilla hän huomasi, että siinä oli luusoluja, jotka eivät olleet vielä ehtineet fossiloitua.

Armitage julkaisi kollegansa tohtori Kevin Lee Andersonin kanssa tutkimusraportin löydöstään vertaisarvioidussa Acta Histochemicassa vuonna 2013.

Tutkimus herätti kiinnostusta Armitagen työpaikalla yliopistossa. Monet opiskelijat tulivat katsomaan dinosauruksen sarvea. Armitage kertoi heille, että dino ei voinut olla miljoonia vuosia vanha.

Darvinistit hermostuivat. Yliopisto erotti Armitagen. Se vetosi budjettisyihin, mutta moni tiesi, mikä oli todellinen syy: evolutionistit eivät suvaitse kilpailevia maailmanselitysmalleja.

Tuomari on nyt määrännyt yliopiston maksamaan Armitagelle tuntuvan korvauksen syrjinnästä.

Evolutionistit ovat ennenkin kohdelleet kreationisteja ja älykkään suunnittelun kannattajia kaltoin.

Vuonna 2007 Iowa State Universityn apulaisprofessori Guillermo Gonzales menetti virkansa, kun kävi ilmi, että hän suosi älykästä suunnittelua.

Vuonna 2010 NASA:n Jet Propulsion Laboratoryn Cassini-hankkeessa työskennellyt David Coppedge sai kenkää lainattuaan työtovereilleen kaksi älykästä suunnittelua esittelevää DVD:tä.

Elokuussa 2012 saksalainen fyysikko tohtori Thomas Seiler kollegoineen julkaisi Singaporessa pidetyssä Länsi-tyynenmeren geofyysikkojen kokouksessa tutkimuksen dinosauruksen luusta löytyneestä radiohiilestä. Kokous sensuroi tutkimuksen.

Mutta löytöjä ei yksikään darvinisti pysty tekemään olemattomiksi.

Dinosauruksista on tullut kreationistien ystäviä. Niiden radiohiili ja pehmeät kudokset osoittavat, että evolutionistien vuosimiljoonia ei ole koskaan ollut olemassa.

Lähde:

Wile, Jay L. 2016. Young-Earth Creationist Wins Lawsuit. Proslogion (4.10.).