tiistai 24. toukokuuta 2011

Jeesus Jyväskylän liikenteen busseissaTämä Kimmo Kuuren suunnittelema mainos sai erään bussimatkustajan kantelemaan siitä Mainonnan eettiselle neuvostolle.Joel Kontinen

Monet jyväskyläläiset ovat saaneet katsella – tai joutuneet katselemaan – Jeesuksen sanoja Jyväskylän liikenteen busseissa toukokuun kolmena ensimmäisenä viikkona. Raamattuinfo.ry:n järjestämä kampanja toi monille tuttuja Jeesuksen sanoja bussien sisätiloihin.

Julisteissa yhdistyvät kesäiset luontokuvat ja Jeesuksen sanat, esimerkiksi ”Pitäkää usko Jumalaan”, ”Seuraa minua”, ”Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun” ja ”Sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos.”

Raamattuinfo.ry:n puheenjohtaja Kyösti Karjalainen pitää kampanjaa onnistuneena. ”Toivon tämän vaikuttavan yleiseen ilmapiiriin yhteiskunnassa, joka jatkuvasti etääntyy Raamatusta. Jos Raamattu on Jumalan sana, ja jos sitä pidetään esillä, sana ei tyhjänä palaa,” hän sanoo.

Kristinuskoon yleensä nurjasti suhtautuva Vapaa-ajattelijain liitto yllätti tällä kertaa ilmoittamalla puoltavansa kampanjaa.


Lähde:

Launonen, Lari. 2011. Jeesuksen sanoja Jyväskylän busseissa. Ristin Voitto 25.5., 4.