perjantai 30. toukokuuta 2014

Uusi terävä naula uusdarvinismin arkkuun: Osa roska-DNA:sta koodaa proteiineja

Tutkijat vertaavat ihmisen elimistöä valtavaan kirjastoon. Carl Spitzweg (1808–1885): Kirjatoukka. Lähde: The Yorck Project: 10.000 Meisterwerke der Malerei. DVD-ROM, 2002.Joel Kontinen

Johns Hopkins -yliopiston tutkijat ovat löytäneet ihmisestä 193 uutta proteiinia, joiden ei pitänyt olla olemassa. He tekivät yhteistyötä intialaisen Institute of Bioinformatics -laitoksen tutkijoiden kanssa ja löysivät nämä proteiinit ”roska-DNA:n” joukosta eli darvinistisen dogmin mukaan evoluution saatossa tarpeettomaksi käyneestä perimämme osasta.

Moni evolutionisti alkaa jo toivoa kärsivänsä kroonisesta muistinmenetyksestä. Roska-DNA kun oli ihmisen ja simpanssin oletetun lähisukulaisuuden, isoäiti-Lucyn, Tiktaalinkin, surkastumien ja ”huonon” suunnittelun ohella evolutionistien parhaimpia argumentteja.

Nyt ei jäljellä ole paljon mitään. Kyyneleetkin on suunniteltu niin hyvin, että niistä ei ole evoluution tueksi.

Professori Akhilesh Pandey vertasi ihmisen elimistöä valtavaan kirjastoon ja proteiineja yksittäisiin kirjoihin. Tutkijoilla ei hänen mukaansa ole aiemmin ollut luokittelujärjestelmää, jolla kirjat löytyisivät.

Evolutionistit pitivät suurta osa perimästämme roskana, jota he eivät vaivautuneet edes tutkimaan. Genetiikka jämähti Darwinin ansiosta vuosikausiksi paikalleen. Mutta nyt puhaltavat uudet tuulet.

Perimämme kertoo evoluution sijasta luomisesta.Lähde:

Extensive Cataloging of Human Proteins Uncovers 193 Never Known to Exist. Johns Hopkins University 28.5. 2014.