perjantai 24. huhtikuuta 2009

2009 – Kenen juhlavuosi?Jean Calvinin syntymästä tulee kuluneeksi puoli vuosituhatta. Kuva Wikipediasta.Joel Kontinen

Evolutionistit näyttävät omineen tämän vuoden omaksi juhlavuodekseen Charles Darwinin 200-vuotisjuhlien vuoksi. Lisäksi Lajien synnyn julkaisemisesta tulee kuluneeksi 150 vuotta.

Sekulaarimedia on käyttänyt huomattavasti vähemmän mustetta vuoden muiden merkkitapahtumien seuraamiseen. Esimerkiksi Abraham Lincolnin syntymästä tuli kuluneeksi 200 vuotta, mutta perin vähän olemme hänestä kuulleet.

Kirkkohistoriasta tuttu Jean Calvin syntyi vuonna 1509. Heinäkuun 10. päivänä hänen syntymästään tulee kuluneeksi täydet 500 vuotta.

Mutta ehkäpä protestanttinen etiikka ei kiinnosta vasemmalle kallellaan olevaa mediaa niin paljon kuin apinajutut. Kasinotalouden ylilyöntien seuraukset ovat kaikkien nähtävissä.

Moraalikaan ei voi hyvin. Viikonvaihteessa miss USA –kilpailussa Kaliforniaa edustanut Carrie Prejean aiheutti kohua puolustamalla perinteistä käsitystä yhden miehen ja yhden naisen välisestä avioliitosta. Homoaktivistit raivostuivat, mutta Prejean sai myös paljon tukea niiltä, jotka kannattavat perinteisiä arvoja.

Carrie Prejeanin näkemyksiä tarvittaisiin myös länsinaapurissamme.

Ja lisäksi on hyvä muistaa, että perinteinen käsitys avioliitosta perustuu Genesikseen eli 1. Mooseksen kirjaan.


Lähde:

Beauty, Katelyn. 2009. The Other Miss California Conroversy. Her.meneutics. (23.4.)http://blog.christianitytoday.com/women/2009/04/the_other_miss_california_cont.html