perjantai 29. lokakuuta 2010

Jari Tervo vs. Jussi Halla-ahoJari Tervo jatkaa taistelujaan. Kuva Wikipediasta.Joel Kontinen

Kun Jussi Halla-aho kirjoitti blogissaan, että islam on pedofiliauskonto, Helsingin raastuvanoikeus muisti häntä kolmellakymmenellä päiväsakolla, jotka hovioikeus nyt piti ennallaan.

Vaikka Halla-ahon väite ei ollutkaan poliittisesti korrekti, se ei ollut aivan tuulesta temmattu, sillä hadithit eli profeetta Muhammadin elämästä kertovat perimätiedot sanovat tämän avioituneen vanhoilla päivillään kuusivuotiaan Aišan kanssa. Mutta tällaisestahan ei saa nykyisin kirjoittaa.

Kirjailija Jari Tervo taas viskasi Raamatun lattialle TV-lähetyksessä. Teko oli harkittu loukkaus, mutta poliisi on päättänyt, että asiaa ei tutkita.

Moni on ehtinyt pohtia, mitä siitä seuraisi, jos Tervo olisikin heittänyt Koraanin lattialle. Luulisi, että myös islamin pyhässä kirjassa riittää kohtia, joista hän ei erikoisemmin pidä.

Tervo lienee selvillä siitä, että Raamattua häpäisemällä hän korkeintaan tuo kristillisdemokraateille lisää kannattajia, kun taas Koraanin viskomisesta joutuisi vähintään palkkaamaan turvamiehen ja/tai painumaan muutamaksi vuodeksi maan alle odottamaan, että fatwa perutaan.

Jari Tervon tuorein tempaus kertoo myös siitä, että Eurooppa on ainoa maanosa, jossa ihmiset häpeävät omia juuriaan.


Lähde:

Kymäläinen, Pekka. 2010. Entä jos Jari Tervo olisikin heittänyt Koraanin? Aamulehti 29.10., B18.