lauantai 16. lokakuuta 2010

Kun Jari Tervo Raamatun moraaliopetukseen kyllästyiGenesis osoittaa selvästi Raamatun avioliittomallin.Joel Kontinen

Jari Tervoa ei ainakaan voi syyttää siitä, että hänen tuore tekstinsä Uuden Suomen blogissa kuulostaisi virastokieleltä:

Olen pohjattoman kyllästynyt näihin kirkaskatseisiin pähkähulluihin, jotka perustelevat nyky-yhteiskuntaa koskevia kannanottojaan parin tuhannen vuoden takaisen kirjan asenteilla. Se on syvästi moraalitonta ja häpeällistä. Sen kivijalkana ei ole lähimmäisenrakkaus, vaan ihmisviha.”

Tervon vuodatus sai alkunsa TV:n homokeskustelusta, jossa näin värikästä kieltä ei juurikaan käytetty. Hänen mukaansa lähimmäisenrakkaus – joka käsitteenä on peräisin juuri tästä vanhasta kirjasta – edellyttää Raamatun kannasta poikkeamista.

Huonosti on kirjailija Tervo Raamattunsa lukenut. Molemmat Testamentit kertovat Jumalan hyvyydestä luomiaan ihmisiä kohtaan. Apostoli Paavali esimerkiksi kirjoitti:

Kun Jumalan, meidän pelastajamme, hyvyys ja rakkaus ihmisiä kohtaan tuli näkyviin, hän pelasti meidät, ei meidän hurskaiden tekojemme tähden, vaan pelkästä armosta. Hän pelasti meidät pesemällä meidät puhtaiksi, niin että synnyimme uudesti ja Pyhä Henki uudisti meidät.” (Titus 3:4-5).

Sama Paavali myös kertoi selvästi Raamatun näkemyksen homoseksuaalisuudesta. Se eroaa huomattavasti J. Tervon näkemyksestä.

Meidän on hyvä muistaa, että koska Jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, Hänellä on myös oikeus säätää pelisäännöt eli kristillisen moraalin. Sen mukaan avioliitto on yhden miehen ja yhden naisen välinen elinikäinen liitto.

PS. Homoseksuaalit ovat siinä mielessä omaksuneet "vapaa-ajattelijoiden" taktiikan, että he suuresti liioittelevat omaa lukumääräänsä ja ovat hyvin äänekkäitä. Molemmat haluavat syrjiä yhteiskuntamme enemmistöä. Kohtalaisen tuoreen tutkimuksen mukaan esimerkiksi USA:ssa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa on huomattavasti vähemmän homoseksuaaleja kuin mitä luullaan, eli vain 1-2 prosenttia väestöstä. Sama pitänee paikkansa myös Suomessa.

Lähteet:

Governments Exaggerated the Percentage of Homosexuals in the General Population. Standard Newswire.

Tervo, Jari. 2010. Homoilta ja ihmisoikeudet. http://jaritervo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49006-ihmisoikeudet