sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Kun teksasilainen jalokiviliikkeen omistaja hätyytti rosvon kaupastaan – käyttämällä Jeesus-nimeä aseenaanJeesus lupasi seuraajilleen, että Hänen nimessään on voimaa. Kuva Wikipediasta.
Joel Kontinen


Kristinusko on muutakin kuin teoriaa, ainakin teksasilaisen jalokiviliikkeen omistajan Marian Johnson Chadwickin mielestä.

Eräänä iltana tammikuun lopulla hän oli sulkemaisillaan liikkeensä, kun naamioitunut mies lähestyi myyntipöytää pistooli ojossa. Rouva Chadwick palveli päivän viimeistä asiakastaan. "Tämä on ryöstö", mies sanoi ja vaati liikkeen kassaa. Chadwick ei suuremmin häkeltynyt vaan huusi miehelle: "Jeesuksen nimessä käsken sinua häipymään liikkeestäni!"

Mies käänsi aseen myyjästä asiakkaaseen ja komensi molemmat naiset lattialle. Naiset eivät hievahtaneetkaan. Hän sanoi olevansa tosissaan. Chadwick huusi edelleen miehelle ja viittoili tätä häipymään. Mies epäröi ja astui muutaman askeleen taaksepäin.

Lopulta rosvo tajusi, että hän oli valinnut uhrinsa väärin, ja häipyi liikkeestä. Valvontakamera tallensi koko episodin.

Jeesus lupasi jäähyväispuheessaan (Markus 16) seuraajilleen, että he tekisivät monia suuria asioita Hänen nimessään. Vaikka Hän ei maininnutkaan rosvon karkottamista, teksasilaisen jalokiviliikkeen tapaus viittaa siihen, että Jeesuksen nimessä on vieläkin voimaa.

Lähde:

Kotz, Pete. 2010. Marian Chadwick (and Jesus) Repel Robber By Unleashing the Gospel.True Crime Report.(19.1.) http://www.truecrimereport.com/2010/01/marian_chadwick_and_jesus_repe.php