keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Ovatko avaruusoliot Chelsea-fanejä?”I like Chelsea F.C.”. Kuva Wikipediasta.Joel Kontinen

Yhdistyneen kuningaskunnan puolustusministeriö on julkaissut yli 6000 sivua aiemmin salaiseksi luokiteltua aineistoa ufoista ja vastaavista ilmiöistä.

Ufojen ulkomuoto näyttää muuttuneen varsin paljon puolessa vuosisadassa. Nyt stealth-tyyppiset virtaviivaiset hävittäjät ovat muodissa. Lautaset ovat jo jääneet muodista ajat sitten.

Asiakirjojen mukaan ufo on leijunut esimerkiksi Chelsean kotistadionin Stamford Bridgen yläpuolella silloin, kun kentällä on pelattu. Avaruusoliot ilmeisesti näyttivät huonoa esimerkkiä. ET:t tuskin edes vaivautuivat ostamaan lippuja otteluun.

Chelsea on kieltämättä hyvä jalkapallojoukkue. Se on voittanut Englannin valioliigan kolmesti ja FA cupin viidesti, viimeksi viime kaudella, mutta onhan Isossa-Britanniassa muitakin huippujoukkueita, esimerkiksi Manchester United ja Liverpool.

Miksi juuri Chelsea?

Ufojen oletettu alkuperä herättää myös kysymyksiä. Täältä lähimpään tähteen eli Promixa Centauriin on 4, 3 valovuoden matka. Valon nopeudella Chelsean kotiottelua seuraamaan kiiruhtavalta lautasmiehistöltä kuluisi 4 vuotta ja 4 kuukautta yhdensuuntaisella matkalla.

Meillä ei sitä paitsi ole edes epäsuoria todisteita siitä, että Promixa Centaurilla on planeettoja, joilla voisi olla minkäänlaista elämää. Lisäksi ufoilla on vahva evoluutiokytkentä eli jos uskotaan, että elämä syntyi sattumalta Maassa, uskotaan sen myös syntyneen sattumalta muualla.


Lähde:

UFO files: MoD documents record mystery illnesses and alien residue. Telegraph.co 18.2. 2010
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/7254648/UFO-files-MoD-documents-record-mystery-illnesses-and-alien-residue.html