lauantai 22. lokakuuta 2011

Pedofilia ja moniavioisuus haastavat perinteisen avioliittomallinGenesikseen perustuvan mallin mukaan avioliitto on yhden miehen ja yhden naisen välinen elinikäinen liitto.Joel Kontinen

Joukko amerikkalaisia psykologeja järjesti elokuussa akateemisen konferenssin, jonka tavoitteena oli tehdä pedofiliasta hyväksytty vaihtoehtoinen seksuaalinen suuntautumismuoto.

Psykologeista ja terveydenhuollon ammattilaisista koostuva B4U-ACT –järjestö pyrkii saamaan Amerikan psykologiliiton (American Psychological Association) luokittelemaan pedofilian uudestaan, niin että sitä ei enää pidettäisi henkisenä häiriönä.

Järjestön verkkosivujen mukaan pedofiliaan pitäisi suhtautua samalla tavoin kuin homoseksuaalisuuteen, koska heidän mielestään ihminen ei voi muuttaa seksuaalista suuntautumistaan.

Samaan aikaan amerikkalainen TV-sarja Sister Wives esittää moniavioisuutta myönteisessä valossa.

Hiljattain Aamulehti uutisoi Meksikon määräaikaisista avioliitoista ja spekuloi, pitäisikö mallia soveltaa myös Suomessa.

Homoseksuaalisuuden hyväksyminen ja “sukupuolineutraali avioliitto” ovat vain yksi askel matkalla kohti avioliiton täydellistä romuttamista. Lisää on tulossa.

Kun ihminen hylkää Jumalan ilmoituksen, seuraukset pahenevat pahenemistaan.


Lähteet:


Colson, Chuck ja Timothy George. 2011. The 'Big Love' Strategy. Christianity Today. (18.10).

Kryn, Jeremy. 2011. Academic conference seeks to normalize pedophilia. LifeSiteNews (16.8.).