sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Creation Ministries International avasi uudet verkkosivut ja julkaisi Darwin-filmin trailerinCreation-lehti leviää 140 maahan, myös Suomeen.Joel Kontinen

Creation Ministries International on yksi johtavista kristinuskoa ja luomista puolustavista järjestöistä. CMI julkaisee maailmankuulua Creation-lehteä, joka Suomessa ilmestyy Luominen- nimisenä. Australialainen järjestö avasi tänään uuden verkkosivuston, jolla on varsin osuva nimi: Creation.com.

CMI toimii Australian lisäksi myös Isossa-Britanniassa, USA:ssa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Uudessa-Seelannissa ja Singaporessa. Useat tunnetut luomiseen uskovat tiedemiehet, esimerkiksi Carl Wieland, Jonathan Sarfati, D. Russell Humphreys ja Emil Silvestru, työskentelevät CMI:ssä.

Nimi Creation.com. sopii hyvin yhteen järjestön lehden (Creation) ja vertaisarvioidun tiedejulkaisun ( Journal of Creation ) kanssa. Ne leviävät ympäri maailman. Olen lukenut molempia lehtiä usean vuoden ajan ja voin suositella niitä lämpimästi.

Samalla CMI myös julkaisi trailerin eli esittelyfilmin uudesta Charles Darwinin elämää ja työtä kriittisesti tarkastelevasta dokumenttielokuvasta. Voit katsoa sen tästä.


Creation.com