lauantai 19. helmikuuta 2011

Harun Yahya, Nooan arkki ja paikallinen tulvaHarun Yahya. © Copyright 2009 by Harun Yahya International.Joel Kontinen

Darvinismin vastustaminen on tärkeää, mutta sen pelkkä vastustaminen ei hyödytä kovinkaan paljon, ellei tilalle saada kestävää totuutta.

Näyttävistä kotisivuistaan ja lukuisista kirjoistaan tunnettu turkkilainen kreationisti Adnan Oktar, joka yleensä käyttää nimeä Harun Yahya, on saanut paljon keskustelua aikaan osoitettuaan, että monet fossiilit näyttävät liki täysin samanlaisilta kuin nykyisin elävät eläinlajit.

Hän on myös osoittanut darvinismin kytkennän 1900-luvun totalitaarisiin järjestelmiin, etenkin fasismiin ja kommunismiin.

Yahya on harras muslimi, joka kaikesta päätellen haluaa muidenkin omaksuvan islamin.

Hiljattain Harun Yahya kommentoi Nooan arkkia ja tuhotulvaa, joka mainitaan myös Koraanissa. Viime vuonna hongkongilainen tutkimusryhmä ilmoitti löytäneensä Araratilta Nooan arkin jäännökset.

Toisin kuin monet kristilliset järjestöt (esimerkiksi AiG, CMI ja ICR), hän pitää löytöä aitona ja sanoo sen olevan ensimmäinen lopunaikana löydetty pyhäinjäännös.

Vaikka Yahya vastustaakin darvinistista evoluutiota, hän uskoo vuosimiljooniin ja pitää Nooan ajan vedenpaisumusta paikallisena tulvana.

Arkki olisi ollut tarpeeton, jos tulva olisi ollut paikallinen.

Raamattu ei tunne vuosimiljoonia eikä paikallista Mesopotamian tulvaa. Genesis kertoo maailmanlaajuisesta tuhotulvasta, joka jätti merkkejä kaikkialle maapallolle. Jeesus ja esimerkiksi apostoli Pietari myös käyttivät vedenpaisumusta opetuksessaan varoittavana esimerkkinä.

Lähde:

Noah's Ark discovered on Mount Agri is the first of the sacred relics to be found in the End Times. Haryn Yahya.