lauantai 26. helmikuuta 2011

Obama ei suostu puolustamaan perinteistä avioliittokäsitystäBarack Obama ei suosi perinteistä avioliittokäsitystä. Kuva Wikipediasta.
Joel Kontinen

USA:n oikeusministeri Eric Holder ilmoitti äskettäin (23.2.), että vuonna 1996 perinteistä avioliittokäsitystä puolustamaan säädetty laki (Defense of Marriage Act) on perustuslain vastainen. Holderin mukaan se syrjii homoseksuaaleja.

Uutinen ei sinänsä tullut yllätyksenä, koska Barack Obama on monessa yhteydessä ilmoittanut tukevansa homoseksuaalien oikeuksia.

Valitettavasti hän tulee samalla polkeneeksi kristittyjen ja muiden uskontojen edustajien oikeuksia ja murentaa perinteistä perhekäsitystä.

Obama on tyypillinen poliitikko, joka haluaa miellyttää kaikkia potentiaalisia äänestäjiään. Hiljattain Obaman rukousaamiaiselle osallistunut KD:n kunnallispoliitikko Antero Laukkanen esimerkiksi vakuuttui Obaman kristillisyydestä siinä määrin, että piti tätä kristittynä.

Hedelmistään puu tunnetaan. Obama on valinnut avustajikseen lähinnä ääriliberaaleja. Yksikään USA:n presidentti ei ole suhtautunut niin myönteisesti vapaaseen aborttioikeuteen kuin Obama, eikä vielä kukaan ole nähnyt niin paljon vaivaa murentaakseen perinteistä kristillistä arvomaailmaa kuin hän.

Lähteet:

Jones, Kevin J. 2011. Obama decision on marriage law raises questions of religious liberty, future of marriage. Catholic News Agency (24.2.).

Rasilainen, Risto. 2011. “Presidentti Obaman puhe teki suuren vaikutuksen”. KD 17. 2., 3.